طرز تهیه تارت توت فرنگی و موز

By | جولای 24, 2023


همه ما می دانیم که دسر می تواند یکی از مهم ترین قسمت های هر وعده غذایی باشد، از این رو تیم کیترینگ و تهیه غذا آتیسا با توجه به اینکه دسر بسیار مهم است، دستور پخت تارت توت فرنگی و تارت موز را برای شما آماده کرده است.

ما در کترینگ آتیسا با استفاده از تجربه مجرب ترین سرآشپزها و حرفه ای ترین تجهیزات مشغول تهیه بهترین غذای سازمانی هستیم.

برای ارتباط با کارشناسان تهیه غذا و پذیرایی شرکتی گرم در کترینگ آتیسا از صفحه تماس با ما دیدن فرمایید. امیدواریم ذائقه ما در خاطرات شما باقی بماند. شماره تماس تهیه غذا آتیسا: 91009949

امروز با دو دستور تهیه دسرهای خوشمزه آماده ایم تا با هم چند شیرینی عالی و خوشمزه یاد بگیریم.

مواد لازم برای خمیر تارت

1 ¼ فنجان آرد همه منظوره (آروب شده و صاف شده)، به علاوه بیشتر برای کار کردن خمیر

½ فنجان (1 چوب) کره سرد بدون نمک، به قطعات کوچک بریده شده است

⅓ فنجان شکر

¼ قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای مارمالاد تارت

1 بار (8 اونس) پنیر خامه ای کم چرب، نرم شده

¼ فنجان شکر

1/2 تا 2 پوند توت فرنگی، پوست کنده و نصف شده

¼ فنجان ژله توت قرمز بدون هسته

طرز تهیه و آماده سازی تارت

کراست را درست کنید: فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. در غذاساز، آرد، کره، 1/3 فنجان شکر و نمک را فرآوری کنید تا خرده های مرطوب تشکیل شود (این ممکن است 1 دقیقه طول بکشد). خمیر را به یک تابه گرد 9 اینچی با کف قابل جابجایی منتقل کنید.

با انگشتان آردپاشی شده خمیر را به طور یکنواخت داخل قالب فشار دهید و کناره ها را بالا ببرید. یک پیمانه خشک را به آرد آغشته کنید و از آن برای فشار دادن خمیر به کف و کناره های تابه استفاده کنید. کراست را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فریز قرار دهید تا سفت شود.

پوسته را با چنگال از همه جا سوراخ کنید. 25-30 دقیقه بپزید تا طلایی شود، اگر پوسته پف کرد، در طول پخت یک یا دو بار آن را با قاشق کمی فشار دهید. در تابه کاملا خنک کنید.

مواد را درست کنید: در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و 1/4 پیمانه شکر باقی مانده را بزنید تا یکدست شود. مخلوط را به طور مساوی روی کف پوسته پخته شده (هنوز در تابه تارت) پخش کنید.

با شروع از لبه بیرونی، نصف های توت فرنگی را به صورت دایره های متحدالمرکز روی پنیر خامه ای محکم بچینید.

در یک قابلمه کوچک، ژله را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا مایع شود. ژله را با دقت روی توت فرنگی ها پخش کنید. بگذارید حداقل 20 دقیقه بماند. حداقل 1 ساعت (و حداکثر 6 ساعت) در سینی قرار دهید. درست قبل از سرو از ماهیتابه خارج کنید.

تارت موز

مواد لازم برای تارت خامه ای

1 موز بزرگ (1 فنجان)

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

2 لیوان شیر

شکر 3/4 پیمانه

1/4 فنجان نشاسته ذرت

4 عدد تخم مرغ بزرگ (فقط زرده)

1 بسته (1/4 اونس) ژلاتین بدون طعم

1 قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم برای خمیر تارت

2 فنجان چوب شور خیلی ریز خرد شده

1/2 فنجان کره Land O Lakes®، ذوب شده

2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای بسته بندی شده محکم

و در آخر برای لایه آخر خامه

1 1/2 فنجان خامه فرم دهنده سنگین Land O Lakes®

پودر قند 2 قاشق غذاخوری

ادویه (دارچین)

موز ورقه ای به دلخواه

1/2 فنجان رویه بستنی کاراملی، گرم شده

نمک دریا به میزان دلخواه

مرحله ی 1

۱ عدد موز بزرگ و آب لیمو را در کاسه غذاساز مجهز به تیغه فلزی قرار دهید. سرپوش گذاشتن؛ تمام مواد باقیمانده فیلینگ را اضافه کنید تا یکدست شود. سرپوش گذاشتن؛ به آرامی پردازش کنید

گام 2

مخلوط موز را در یک قابلمه سنگین 2 لیتری بریزید. 7 تا 9 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط بجوشد و غلیظ شود، روی حرارت متوسط ​​بپزید و مدام هم بزنید. از روی حرارت بردارید. فیلینگ را داخل کاسه بریزید. پوشش پلاستیکی غذا را مستقیماً روی سطح فیلینگ قرار دهید. حدود 2 ساعت یا تا زمانی که سرد شود در یخچال قرار دهید.

مرحله 3

فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید.

مرحله 4

تمام مواد کراست را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. خوب مخلوط کنید. مخلوط را محکم به کف و کناره های یک تابه فنری 10 اینچی فشار دهید. به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای رنگ شده و سفت شود بپزید. کاملا خنک شود.

مرحله 5

خامه خنک شده و پودر قند را در یک کاسه سرد عمیق بریزید. با سرعت زیاد بزنید تا قله های سفت شکل بگیرد. 1 1/2 فنجان خامه فرم گرفته را به آرامی داخل فیلینگ خنک شده بریزید. داخل پوسته آماده شده بریزید. سرپوش گذاشتن؛ حدود 3 ساعت یا تا زمانی که سفت شود در یخچال قرار دهید.

مرحله 6

در صورت تمایل، قسمت های جداگانه را با خامه فرم گرفته و برش های موز تزئین کنید. هر وعده را با حدود 1 قاشق غذاخوری بستنی کاراملی گرم پر کنید. در صورت تمایل با نمک دریا بپاشید.

درباره برند آتیسا بیشتر بدانید

برند آتیسا در زمینه تولید صنعتی، بسته بندی و توزیع غذاهای سالم، خوش طعم و البته گرم با هدف ایجاد ارزش برای مشتریان با ایجاد تمایز در بازار متعلق به شرکت آتیه سازان امید نسل مزروز ایجاد شد. مدیریت شرکت امید نسل امروز آتیه سازان با استفاده از ماشین آلات مدرن و آموزش پرسنل در قالب یک سیستم مدرن زیرساخت ها را در تمامی مراحل اعم از برنامه ریزی، خرید مواد اولیه، تولید، بسته بندی، بازاریابی و تحویل مناسب محصولات آتیسا ایجاد کرده و در نتیجه از بهترین مشاوران و آشپزهای صنعت غذای گرم کشور بهره مند شده است.

ایجاد کارخانه صنعتی تهیه غذای سازمانی و شرکتی

ما در شرکت امید نسل آتیه سازان تصمیم گرفتیم با عرضه ست آشپزی آتیسا فراز و نشیب روزهای کاری را با غذاهای لذیذ و سالم هماهنگ کنیم و حس خوب سلامتی را به دل شما بچشانیم.

مدیریت کترینگ آتیسا زیربنای تمامی مراحل از جمله برنامه ریزی، خرید مواد اولیه، تولید، بسته بندی، بازاریابی و تحویل مناسب محصول خود با استفاده از ماشین آلات مدرن و آموزش کارکنان در یک سیستم مدرن است.

امیدواریم با ارائه لیستی متنوع از بهترین غذاهای ایرانی و خارجی و طبخ غذاهای لذیذ، سالم و البته گرم که از بهترین مواد اولیه تهیه شده و در ظروف استاندارد غذا بسته بندی شده است، بتوانیم آنگونه که شایسته است در دل شما مشتریان گرامی پذیرایی کنیم.

برای ارتباط با کارشناسان ما در زمینه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در کترینگ آتیسا از صفحه تماس با ما دیدن فرمایید. امیدواریم ذائقه ما در خاطرات شما باقی بماند. شماره تماس تهیه غذا آتیسا: 91009949

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *